نازل MK8 برنجی 0.4mm آبکاری شده برای فیلامنت 1.75mm

  • کد محصول: MK8 Brass Nozzle 0.4mm Electroplated
  • موجودی: 10
  • بازدید: 12115
  • قیمت : 135,000 تومان

 این نازل همان بخشی است که فیلامنت (مواد چاپ، معمولاً PLA یا ABS) از آن خارج می‌شود و شکل نهایی قطعه چاپی را می‌سازد. قطر سوراخ روی نازل (که رویش عدد 0.4 درج شده) ۰٫۴ میلی‌متر است، که استانداردترین اندازه برای پرینترهای سه‌بعدی محسوب می‌شود جنس این نازل‌ها معمولاً از استیل استنلس (Stainless Steel) یا برنج با روکش نیکل یا کروم است تا در برابر دما و سایش مقاوم باشند حلقه‌ی قرمز رنگی که در یکی از آن‌ها می‌بینید، یک واشر سیلیکونی نسوز (O-ring) است که وظیفه‌ی جلوگیری از نشت پلاستیک مذاب را دارد.

 کاربرد:

این نوع نازل را در هد حرارتی (Hotend) پرینترهای سه‌بعدی FDM نصب می‌کنند.نقش آن بسیار کلیدی است — چون کیفیت چاپ، سرعت و جزئیات نهایی تا حد زیادی به قطر و جنس این نازل بستگی دارد.

 چند نکته فنی مهم:

نازل 0.4mm تعادل خوبی بین سرعت و دقت چاپ دارد اگر نیاز به جزئیات دقیق‌تر دارید،می‌توان از نازل‌های 0.2mm استفاده کنید اگر می‌خواهید سریع‌تر چاپ کنید یا از فیلامنت‌های با الیاف (مثل فیبر کربن) بهره ببرید،نازل‌های بزرگ‌تر یا سخت‌تر (مثل نازل سرتنگستن) بهترند.





نظر بدهید

لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا نظر بدهید

برچسب ها: نازل, نازل MK8 برنجی 0.4mm آبکاری شده برای فیلامنت 1.75mm

بالا